Extra producten bestellen

Heb je al een DELTA Comfort Wijzer pakket en wil je extra smart plugs of een extra slimme thermostaat? Dan kun je deze hier bestellen. Ook kun je een aanvraag doen voor een slimme meter.

 

  Artikel Aantal

Smart plugs (2 stuks)

Met de smart plugs meet je het elektriciteitsverbruik van aangesloten apparaten en kun je deze op afstand aan- en uitschakelen. Je steekt de smart plug in het stopcontact en vervolgens steek je de stekker van het apparaat in de smart plug. Deze ‘slimme stekker’ maakt automatisch en draadloos verbinding met de gateway.

 

Bestel de losse smart plugs als je al een gateway hebt. Heb je nog geen gateway? Bestel deze gateway met smart plugs dan hier.

 

Prijs (per 2 plugs): van € 99,- voor € 79,-.  

Slimme thermostaat

Staat de verwarming nog hoog terwijl er niemand thuis is? De slimme thermostaat schakelt vanzelf naar een lagere stand als er geen beweging in huis is. Vriest het buiten en kom je eerder thuis dan verwacht? Via de app op je smartphone zet je de slimme thermostaat een paar graden hoger als je onderweg bent naar huis.

 

Bestel de losse slimme thermostaat als je al een gateway hebt. Heb je nog geen gateway? Bestel deze gateway met slimme thermostaat dan hier.

 

De slimme thermostaat is verkrijgbaar in zwart of wit.

 

Prijs: van € 149,- voor € 95,-.

Welk type CV-ketel heeft u?

Welke kleur thermostaat wenst u?

Heeft u een koop- of een huurwoning?

Maak een keuze uit bovenstaande opties

Installatie door monteur

Heb je hulp nodig met de installatie van je pakket? Vraag dan hier een monteur aan. Klik op de blauw-witte plus en kies vervolgens 'bestellen'. Je komt dan in het bestelformulier om de aanvraag definitief te maken. Onze monteur neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

 

Prijs: € 75,-

Meetmodule 16A (inclusief monteur)


Te gebruiken voor het meten van:
  • het elektriciteitsverbruik van individuele elektriciteitsgroepen in je woning;
  • de opbrengst van je zonne-installatie;
  • het elektriciteitsverbruik van een laadpaal voor een elektrische auto.
Bovendien is deze module aan en uit te schakelen.
 
Deze meetmodule wordt in je meterkast geïnstalleerd door een monteur. Om te bepalen wat het maximale vermogen is dat je kunt meten, vermenigvuldig je het aantal ampère met 230. Op die manier verkrijg je het maximale vermogen in Watt van de groep. De meetmodule tot 16 Ampère, kan dus tot 3680W vermogen aan.
 
Let op: om de meetmodule te installeren heb je een ruimte van 3,6 cm per meetmodule nodig in de groepenkast met installatieautomaten.
 
 
Prijs: Meetmodule 16A + installatie door monteur €144,00

Meetmodule 25A (inclusief monteur)


Te gebruiken voor het meten van:
  • het elektriciteitsverbruik van individuele elektriciteitsgroepen in je woning;
  • de opbrengst van je zonne-installatie;
  • het elektriciteitsverbruik van een laadpaal voor een elektrische auto.
Deze meetmodule wordt in je meterkast geïnstalleerd door een monteur. Om te bepalen wat het maximale vermogen is dat je kunt meten, vermenigvuldig je het aantal ampère met 230. Op die manier verkrijg je het maximale vermogen in Watt van de groep. De meetmodule tot 25 Ampère, kan dus tot 5750W vermogen aan.
 
Let op: om de meetmodule te installeren heb je een ruimte van 3,6 cm per meetmodule nodig in de groepenkast met installatieautomaten.
 
Prijs: Meetmodule 25A + installatie door monteur €164,00

Slimme meter

Een slimme meter geeft je inzage in je energieverbruik. DELTA Comfort Wijzer is aan te sluiten op alle slimme energiemeters. Wil je een slimme meter versneld laten plaatsen (€66,30 incl. btw)? Gebruik dan het aanvraagformulier op deze pagina.
Bestellen Bestelling met betalingsverplichting