Volg de opbrengst van je zonnepanelen

Overal en altijd de opbrengst van je zonnepanelen volgen? Dat kan! Zelfs als je zelf elders op de wereld van een zonovergoten vakantie geniet.

Het DELTA Comfort Wijzer pakket ‘Inzicht in zonnepanelen’ kun je via de handige app voor smartphone en tablet, overal waar je een internetverbinding ter beschikking hebt, de opbrengst van je zonne-installatie volgen.

Het pakket ‘Inzicht in zonnepanelen’ bestaat uit een meetmodule en een gateway. De meetmodule wordt gekoppeld aan de groep in je meterkast die voor je zonne-installatie gereserveerd is en wordt verbonden met de gateway. De gateway communiceert vervolgens met internet en zorgt dat de opbrengst van je zonnepanelen zichtbaar wordt via de app van DELTA Comfort Wijzer. Omdat voor de installatie van dit pakket werkzaamheden moeten worden verricht in je meterkast, zorgt een ervaren monteur voor de gehele installatie.

Ook vind je in dit pakket een kabeltje om je slimme meter te koppelen aan de gateway. Zo kun je ook je energieverbruik zoals de slimme meter dat registreert, via je persoonlijke webpagina van DELTA Comfort Wijzer en via je app volgen.

Het pakket ‘Inzicht in zonnepanelen’ bestel je natuurlijk online.

Terug naar overzicht