Op al je schermen

Met DELTA Comfort Wijzer heb je altijd en overal inzicht in je energieverbruik. Of je nu thuis bent of onderweg, je bedient DELTA Comfort Wijzer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. In plaats van een separaat scherm of bedieningselement aan de muur, bedien je DELTA Comfort Wijzer via verschillende schermen:
  • Een persoonlijke website
  • Mobiele app voor smartphone en tablet
  • Via interactie televisie

Inzicht via een persoonlijke website

Door met je gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op www.mijndeltainzicht.nl kom je op je persoonlijke DELTA Comfort Wijzer website. Daarop kun je van alle functionaliteiten gebruik maken. Na het inloggen vind je je actuele verbruiksgegevens in één oogopslag bij elkaar of kun je direct de slimme thermostaat bedienen. De website is te gebruiken op alle mobiele apparaten.

Mobiele app

Met de mobiele app van Smart Homes heb je altijd en overal inzicht in je actuele energieverbruik en kun je apparaten op afstand aan en uit zetten. Als je hebt gekozen voor de slimme thermostaat kun je, waar je ook bent, de temperatuur in huis aanpassen. De Smart Homes app is beschikbaar voor Iphone en Android smartphones en tablets.
 

 


DELTA Comfort Wijzer op je televisie

DELTA Comfort Wijzer is beschikbaar op je televisie via kanaal 12, het interactieve tv-kanaal van DELTA. Op het startscherm van kanaal 12 vind je de DELTA Comfort Wijzer app waar je de belangrijkste functies via je tv kunt bedienen.