Een slimme thermostaat

Voordelen van dit pakket:

  • Verwarming op afstand bedienen
  • Energiezuinig door bewegingssensor
  • Eenvoudig online te programmeren
  • Voorbereid op uitlezen slimme meters
  • Geen abonnementskosten

 

Bestellen
Staat de verwarming nog hoog terwijl er niemand thuis is? De slimme thermostaat schakelt vanzelf naar een lagere stand als er geen beweging in huis is. Vriest het buiten en kom je eerder thuis dan verwacht? Via de app op je smartphone zet je de slimme thermostaat een paar graden hoger als je onderweg bent naar huis.

Is mijn CV-ketel geschikt voor de slimme thermostaat?  

Als je een afwijkende schakelspanning hebt of als je verwarmingstoestel niet in staat is de voeding voor de thermostaat te verzorgen dan heb je voor het aansluiten van de slimme thermostaat een Power Converter nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een Nefit ketel hebt of 1 van de ketels in dit overzicht. De installateur kan deze Power Converter samen met de slimme thermostaat voor je installeren voor een totaalprijs van €348,-. Kijk hier wat je nog meer moet weten over de slimme thermostaat.

Let op:
Heb je warmelucht-, stads-, vloer- of weersafhankelijke verwarming en/of zijn verschillende ruimtes apart schakelbaar met verschillende thermostaten? Dan kun je geen gebruik maken van de slimme thermostaat van DELTA. Je kunt wel de andere functionaliteiten van DELTA Comfort Wijzer gebruiken, zoals het uitmeten van je slimme meter of het opsporen van energieslurpers met behulp van smart plugs.

Inzicht in je verbruik 

Daarnaast worden met DELTA Comfort Wijzer pieken en dalen in je gas- en elektriciteitsverbruik zichtbaar door het uitlezen van de slimme meter via de bijgeleverde kabel. Via een beveiligde online omgeving krijg je heel eenvoudig toegang tot je gegevens. Zo kun je nog slimmer energie besparen. In heel Nederland worden de huidige gas- en elektriciteitsmeters vervangen door slimme meters.

Met DELTA Comfort Wijzer ben je daar al op voorbereid. Een aansluitkabel voor de slimme meter wordt meegeleverd zodat je na vervanging van je meters deze ook uit kunt lezen en inzicht krijgt in je totale verbruik. Indien je nu al slimme meters wenst kun je die versneld aanvragen via de netbeheerder.
Vergelijk de producten